Pytania początkujących |
Autor |
Wiadomość |
Brzydal
Kombatant

|
Wysłany: 2014-08-23, 08:59
|
|
|
2 level |
_________________ TAKI terefere MAMY KLIMAT |
|
|
|
 |
ebsby
Zielony Pirat!

|
Wysłany: 2014-08-23, 09:02
|
|
|
w takim razie pytanie co z moją postacią? bo miałem 4 (prawie 5) i już byłem w mieście. Da się ją jakoś odzyskać? |
_________________ Krzesłem! Krzesłem go!~ |
|
|
|
 |
Karlam
KILLER MUD :: Lord

|
Wysłany: 2014-08-24, 17:15
|
|
|
Jaka postać? bo postać ebsyb co chwile (co jakiś czas) widzę że się kasuje sama i zaczyna od nowa. |
_________________ forum.killer.mud.pl
killer.mud.pl 4004 |
|
|
|
 |
ebsby
Zielony Pirat!

|
Wysłany: 2014-08-26, 22:51
|
|
|
półelf wojownik, mężczyzna, (skasowałem wcześniejszą bo niechcący zrobiłem kobietę ^^;) 22.08. zrobiłem właśnie owego woja, a dzień później (23.08) rano już go nie było miałem 4 level. Jeżeli można by było go przywrócić byłbym szalenie wdzięczny |
_________________ Krzesłem! Krzesłem go!~ |
|
|
|
 |
noHuman
Zielony

|
Wysłany: 2016-01-30, 05:42
|
|
|
Witam,
Chciałbym zapytać Kto jest autorem treści, opisów lokacji itp. ?? i czy to jest dostępne na jakiejś licencji ??
Dawno temu ktoś złupił moją planetę na oGame i od tamtej pory mam ochotę napisać własną grę ;P ... wiem standard tyle że ja jestem programistą i może po parunastu latach w zawodzie wystarczy mi umiejętności programistycznych ;], Ale kiepski jestem w twórczości literackiej więc pomyślałem że może uda mi się gdzieś "bachnąć" treści, i zrobić coś MUDowatego na przeglądarkę z minimalną grafiką |
|
|
|
 |
Gorst

|
Wysłany: 2016-02-07, 14:11
|
|
|
Autorem treści są Twórcy, którzy zrzekają się praw na rzecz gry, której właścicielem jestem ja. Za "bachnięcie" treści z naszego Muda odpowiada się jak za kradzież treści z każdej innej gry. Istnieją jednak inne możliwości - zapraszam na PW. |
_________________ Jabber: gorst.killer.mud@gmail.com
https://www.facebook.com/killer.mud
KILLER.MUD.PL:4000 |
|
|
|
 |
Karlam

|
Wysłany: 2016-02-16, 08:18
|
|
|
Gorst napisał/a: | Autorem treści są Twórcy, którzy zrzekają się praw na rzecz gry, której właścicielem jestem ja. Za "bachnięcie" treści z naszego Muda odpowiada się jak za kradzież treści z każdej innej gry. Istnieją jednak inne możliwości - zapraszam na PW. |
Nieznajomość prawa się kłania oraz brak wiedzy na temat licencji na której oparty jest ten mud. Sorry ale stwierdzenie że jesteś właścicielem tej treści jest nieprawdziwe. |
|
|
|
 |
|